Bogatstvo okusa Franck Jubilarne kave

Hrvatima omiljena Ciglica obogaćena je s dva savršena nova okusa Franckove kave – Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual.U njezinu raskošnom okusu mješavine probranih arabica i robusta kava uživamo još od 1972. godine, a otkad je 1993. prvi put na police stigla vakuumirana u obliku ciglice, Franck Jubilarna postala je ikona u svijetu kava.

25. rođendan omiljene hrvatske kave prošle je godine obilježen proširivanjem palete okusa s dva nova proizvoda: Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual, koje će sigurno pronaći mjesto među pravim ljubiteljima kave.

Jubilarna Intense dobila je profinjeno crno pakiranje koje istovremeno odražava njezine moćne arome. S prirodno prisutnim notama tamne čokolade i očaravajućih slatkih začina, Jubilarna Intense savršena je za pospana jutra i dane prepune izazova. Na ljestvici intenziteta okusa, Jubilarna Intense ima jačinu 4.5 od mogućih 5.

Jubilarna Sensual je kava zamamnog mirisa, baršunastog okusa i nježne arome u kojoj možete uživati tijekom cijelog dana. Oduševljava izvornim aromama mliječne čokolade i lješnjaka, a na skali jačine okusa, našla se na sredini s intenzitetom od 3.5. Lakoća njezina okusa ogleda se i u bogatoj ljubičastoj boji njezina pakiranja. Sve tri vrste Jubilarne mješavina su vrhunskih arabica i robusta sorti koje jamče prepoznatljivu kvalitetu Franck kave.

P. R. / Foto: Sandra Šimunović (Pixsell)


Tagged: , , , , , , ,