Brijuni: 20 godina kazališta Ulysses

Velika proslava 20. obljetnice kazališta Ulysses održat će se 2. kolovoza na Malom Brijunu, koncertom Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, uz goste Darka Rundeka, Damira Urbana, Gabi Novak, Vlatka Stefanovskog, Maje Posavec, Putokaza, Nigela Osbornea, Jure Ivanušića, Mimi Šerbedžije…U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima. Ovo će biti prilika podsjetiti se na bogatu povijest kazališta, predstave, umjetnike i važne trenutke.

Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni sail-in program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna. Velika platna bit će postavljena po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.

Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu.

K. P.


Tagged: , , , , , , , , ,