Brod knjižara na 10. turneji

Brod knjižara – Brod kulture bogatim kulturnim sadržajem daje dodatnu vrijednost hrvatskom turizmu. Svoju jubilarnu 10. plovidbu počeo je 23. srpnja u Makarskoj, a završit će je 5. kolovoza u Trogiru.Brod knjižaraUz najpoznatije hrvatske autore, na Brodu knjižara – Brodu kulture gostovat će i pisci iz SAD-a kao zemlje partnera. Na programu Broda su kazališne predstave, književne večeri s autorima uz promocije knjiga, koncerti, kreativne radionice za djecu i mlade, te Happy Hour za knjige, a svi programi su besplatni!

Ovogodišnja plovidba Broda posvećena je Mariji Jurić Zagorki, najčitanijoj hrvatskoj autorici u povijesti. Predstavu o njezinu životu ‘Kakva majka, takva kći’ Frane Marije Vranković odigrat će Mia Krajcar i Mirta Zečević.

Na turneji se promovira i knjiga ’20+1 najbolja priča za ljeto 2016′ s najboljim kratkim pričama pristiglim na sedmi natječaj Broda knjižare Broda kulture. Ovogodišnja pobjednica je Marija Rakić Mimica s pričom ‘Otok’. Bogati umjetnički program uz ponudu više od 3.000 naslova knjiga brojnim će posjetiteljima duž Jadrana omogućiti nesvakidašnji književni doživljaj.

Program pratite na: www.facebook.com/brod.kulture i http://brod-knjizara.com.hr

Tagged: , , , , , , , , ,