Bruno Šimleša: Bez rukavica (dopunjeno izdanje)

Bruno Šimleša, autor knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, priprema se za malu turneju po gradovima diljem Hrvatske, a u povodu nedavnog izlaska svoje zadnje knjige ‘Bez rukavica’ (Mozaik knjiga).Tako će u srijedu, 18. listopada (19.30 sati) održati prvu promociju u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Već 19. listopada (18 sati) gostovat će u Rijeci u dvorani Filodrammatica, a nakon toga slijede promocije u Osijeku, Splitu, Zadru i Šibeniku. Na svim je promocijama besplatan ulaz.

Bruno će govoriti o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. Dotaknut će se i toga kako izaći na kraj s energetskim vampirima, u čemu je esencija ženstvenosti, moramo li učiti samo na bolnim iskustvima… Autor i s ovom knjigom razbija predrasude o literaturi samopomoći, a ovo je prilika da provjerite iz prve ruke kako.

Dio knjige su i Šimlešine novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva. Knjiga je prvotno objavljena 2012. godine pod nazivom ‘U rukavicama mi je ionako prevruće’, a ovo je novo i dopunjeno izdanje! Pridružite se u dobroj energiji, korisnim savjetima i zdravoj diskusiji!

M. K.


Tagged: , , , , , , , , ,