Bruno Šimleša: Istine i laži o ljubavi

Mozaik knjiga predstavlj novu knjigu najpoznatijeg hrvatskog stručnjaka za ljubav – Brune Šimleše. Nakon što je svoje čitateljstvo u ‘Ljubavologiji’ naučio razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima, u knjizi ‘Istine i laži o ljubavi’ ide korak dalje.Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce. Knjigu možete naručiti u pretprodaji po cijeni od 129 kuna, a Mozaik poklanja besplatnu dostavu uz kod SIMLESA.

Najavljeno je i prvo u nizu predavanja Brune Šimleše koje će se održati 13. veljače (19 do 21 sat) u zagrebačkom kinu Europa. Tema predavanja je ‘Ljubav i zakon privlačnosti’, a sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjige ide u humanitarne svrhe – udruzi Sve za nju, koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, ali i članovima njihovih obitelji.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme, a možete ih kupiti u knjižarama Hoću knjigu – Megastore, Arena centar, City centar One i u Bogovićevoj 5, kao i u Svijetu knjige, Kaptol 4 ili na www.mozaik-knjiga.hr.

M. K.


 
Tagged: , , , , , ,