CeKaPe: Vikend pisanja u dvorcu Stara Sušica

Centar za kreativno pisanje iz Zagreba (CeKaPe) od 29. travnja do 1. svibnja u dvorcu Stara Sušica, organizira prvi Vikend pisanja.

U osami dvorca na rubu stoljetne šume ovo proljeće, u travnju, polaznici će živjeti i pisati književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditeljica i voditelja radionica.

Radionice kreativnog pisanja namijenjene su svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili. Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz cjelodnevni rad na tekstu, pisat će se i razgovarati o napisanom, a u večernjim satima polaznici se druže u dvorcu.

Vikend pisanja u dvorcu nudi dvije radionice: Suvremenu poeziju i Kratku priču. Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene.

Olja Savičević Ivančević, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu suvremene poezije, a Miroslav Mićanović, poznati hrvatski pisac i pjesnik, dugogodišnji voditelj CeKaPe-ovih radionica u Zagrebu, vodi radionicu kratke priče.

CeKaPeove škole pisanja u dvorcu Stara Sušica jedinstveni su književni programi na kojima polaznice i polaznici imaju priliku usvojiti teorijska znanja o kreativnom pisanju, raditi na vlastitim književnim tekstovima, ali i steći poznanstva i prijateljstva koja traju i nakon završetka ovih književnih avantura.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 1900 kn.

Iz CeKaPe-a vas pozivaju da na njihovoj mrežnoj stranici https://cekape.com/vikend-radionice/ odaberete radionicu, prijavite se i ovog proljeća pišete u čarobnom dvorcu.

A.V. / Foto: promo

CeKaPe: Prva Zimska škola kreativnog pisanja
 

 
Tagged: , , , , , , , ,