Damir Vujnovac: Putopisno predavanje o Jordanu

Za one koji vole putovanja i priče, a voljeli bi ponešto naučiti o kulturi, ljudima i običajima Jordana, putopisac Damir Vujnovac održat će predavanje u ponedjeljak, 8. lipnja, u 18.30 sati u Knjižnici Novi Zagreb.
JordanKolumnist našeg portala i zaljubljenik u putovanja prošle je godine putovao u Jordan, a svoja iskustva i priče o tome što je tamo radio i koga je sve upoznao rado će podijeliti s drugima. Damir Vujnovac svakog je dana pješačio i penjao se po pustinjskim stijenama i vrletima, uspio se popeti i na najviši vrh Jordana, Amu Dammi, a nekoliko dana proveo je u razgovoru i druženju s beduinima u neobičnoj pustinji Wadi Rum. Posjetitelji njegova predavanja ponešto će doznati i o njegovim doživljajima drevnog grada Petre, Aqabe, Ammana i Jerasha, popraćenim zanimljivim anegdotama i fotografijama koje je tamo snimio.

Tijekom prošle godine, Damir je u knjižnicama KGZ-a te još nekim udrugama putnika i organizacijama u Zagrebu i okolici održao niz vrlo zanimljivih predavanja o Londonu, gradu koji je u više navrata posjećivao i o kojemu je otkrivao detalje koji se ne mogu pronaći niti u jednoj turističkoj brošuri. Putopisno predavanje o Jordanu obećava još neobičnije priče i fotografije ovog Varaždnica i zaljubljenika u putovanja. Ulaz je slobodan, a razloga za dolazak u Knjižnicu Novi Zagreb (Ul. Božidara Magovca 15) jako puno.

R. C. / Foto: Damir Vujnovac


Damir-Vujnovac-predavanje-Jordan
Damir Vujnovac: Devet dana u Jordanu
Tagged: , , , , , , ,