Damir Vujnovac: Putopisna priča o Jordanu

Za ljubitelje putopisnih priča, a posebno one koji žele naučiti nešto više o Jordanu, putopisac Damir Vujnovac održat će predavanje u utorak, 28. travnja, u 18.30 sati, u Knjižnici Tina Ujevića u Zagrebu.
Jordan-PetraNaš kolumnist, koji je svoje priče objavljivao pod naslovom ‘Jordanske crtice’, vlastita iskustva i priče s putovanja voli podijeliti s drugima, a prošle je godine tjedan dana proveo s beduinima u pustinji Wadi Rum. Damir je svakoga dana pješačio i penjao se po pustinjskim stijenama i vrletima, a uspio se popeti i na najviši vrh Jordana, Amu Dammi. Posjetitelji njegova predavanja doznat će ponešto i o njegovim doživljajima Petre, Aqabe, Ammana i Jerasha, popraćenim zanimljivim anegdotama i fotografijama koje je tamo snimio.

1-Jordan-brijanjeTijekom prošle godine, Damir je u knjižnicama KGZ-a te još nekim udrugama putnika i organizacijama u Zagrebu i okolici održao niz također vrlo zanimljivih predavanja o Londonu, gradu koji je u više navrata posjećivao i o kojemu je otkrivao detalje koji se ne mogu pronaći u turističkim brošurama. Putopisno predavanje o Jordanu obećava još neobičnije priče i fotografije ovog Varaždnica i zaljubljenika u putovanja.

R. C. / Foto: Damir Vujnovac


Pročitajte još: Jordanske crtice: Drevna ljepota… u ljudima , Jordanske crtice: Bliskoistočno brijanje , Jordanske crtice: Wadi Rum – Mjesečeva dolina


 

Tagged: , , , , , , , , ,