Darujemo 2 knjige poslovne konzultantice Inge Lalić

U suradnji s autoricom, darujemo 2×2 knjige Inge Lalić (‘Kako pokrenuti vlastiti biznis’ i ‘Kako upravljati novcem’).

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 15. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 16. prosinca

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Ideje, savjeti i preporuke o pokretanju vlastitog biznisa i načini na koji najučinkovitije upravljati novcem, sažeti su u dvije nove knjige poslovne konzultantice Inge Lalić. Proizašle su iz autoričina bogatog, petnaestogodišnjeg poslovnog iskustva, tijekom kojih je kao poslovni savjetnik, couch i trener unapređivala poslovanje više od 300 tvrtki, održala više od 2000 sati individualnog coachinga i vodila više od 1000 poslovnih treninga.

Prateći trendove modernog doba, ali ne zanemarujući niti vrijednost klasičnog tiskanog formata, Inga Lalić odlučila je obje knjige objaviti u digitalnom i tiskanom izdanju.

Kako pokrenuti vlastiti biznis

Čime biste se bavili kad ne biste morali raditi za novac, što je za vas uspjeh i što vas sprječava da se obogatite – ta pitanja postavit će vam priručnik Inge Lalić ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis’, jedan od prvih poslovnih priručnika koji se digitalnim i tiskanim izdanjem obraća novoj, mladoj poduzetnoj publici. Svatko može postati poduzetnik, tvrdi Inga Lalić na temelju dugogodišnjeg iskustva u poduzetništvu i konzaltingu, pri čemu je savjetovala više od tri stotine tvrtki koji su unaprijedili svoje poslovanje. Rezultati nikada ne lažu, tvrdi autorica, stoga procijenite rezultate koje trenutno ostvarujete i ako njima niste zadovoljni, ne okrivljujte stvari izvan sebe, već krenite prema rješenjima, zacrtajte cilj i stvorite plan.

Kroz vlastita iskustva iz prakse, razgovore s klijentima i radne zadatke, autorica nas upućuje kako da prepoznamo vlastite prednosti i jake strane te kako da se izborimo za financijsku slobodu krećući od sebe i svojih ideja. Kako neuspjeh pretvoriti u uspjeh, razviti osobine vođe, okružiti se pozitivnim i uspješnim ljudima, razviti hrabrost i osobine vođe, odustati od dobrog i inzistirati na izvrsnom – mnoštvom pozitivnih primjera i ideja priručnik ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis’ djeluje motivirajuće i potiče na preuzimanje odgovornosti za vlastiti život, osamostaljenje ili novi životni početak te ostvarenje vlastitih ideja.

Svako od poglavlja u knjizi ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis’ donosi i autentično poduzetničko iskustvo nekih od najuspješnijih poduzetnika koji su svoje ideje pretvorili u poslovni uspjeh, kao što su Sandra Mihelčić, Berislav Sokač, Zoran Šimunić, Branka Panić, Ana Balić i mnogi drugi.

Kako upravljati novcem

Otkrijte svoj financijski kôd, oslobodite se ograničavajućih uvjerenja u vezi s novcem i obogatite se! Novac nikad ne laže. Popišete li svoje troškove i napravite vlastitu financijsku inventuru, znat ćete točno što vam je u životu važno. Što financirate – sebe, druge, svoje strahove, čime kompenzirate nezadovoljstvo? Ako mislite da stvari na koje trošite novac za vas nisu najvažnije, krajnje je vrijeme da naučite upravljati novcem i krenete prema svojoj financijskoj slobodi.

Pregledan i komunikativan, priručnik Inge Lalić ‘Kako upravljati novcem’ upućuje nas u osnovna pravila zdravog financijskog ponašanja – pravilo ‘prvo platite sebi’ te vođenje financijskog dnevnika i planiranje kućnog budžeta. Ili vi kontrolirate novac ili novac kontrolira vas, kaže autorica i otkriva da o tome hoćemo li živjeti u obilju ili u oskudici odlučuje naš financijski kôd, a to su naša najdublja uvjerenja o novcu stečena u najranijoj mladosti. Roditelji su financijski uzori, podsjeća Inga Lalić, stoga upućuje da pravilima zdravog financijskog ponašanja treba učiti i djecu jer u školi se ne uči ta vještina koja je jedna od ključnih za kvalitetu života. Iskusna trenerica i poznata kolumnistica Inga Lalić napisala je sveobuhvatan i motivirajući priručnik za upravljanje novcem, koji će mnoge potaknuti da razmisle o svojim financijskim navikama i svoju budućnost uzmu u svoje ruke. Jer bogatstvo se ne stvara preko noći, podsjeća autorica, a vrijeme može raditi za nas.

O autorici

Inga Lalić, konzultantica, coach i trener. Ima petnaestogodišnje iskustvo u radu s preko 300 tvrtki, održala više od 2000 sati individualnog coachinga i vodila više od 1000 poslovnih treninga.

Vlasnica je i direktorica tvrtke Re-forma grupa d.o.o. za savjetovanje i edukaciju kojima pomaže poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu. Svojim klijentima nudi usluge savjetovanja, poslovnih treninga i coachinga. Osmislila je i razvila program za poduzetnike ‘Poduzetnička piramida’ namijenjen novim i malim poduzetnicima kako bi uspješno prebrodili sve poteškoće, reorganizirali svoje poslovanje i postavili temelje za izgradnju stabilne tvrtke.

Ekonomistica je i nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga pohađanih u zemlji i inozemstvu (prodaje, menadžmenta, coachinga, digitalnog marketinga, vođenja i upravljanja ljudskim resursima). Pisala je kolumne i tekstove za Poslovni savjetnik, Lider, Business.hr, Profitiraj.hr, 24sata, Tenu, Lisu i autorica je hit knjige ‘Kako pokrenuti vlastiti biznis’ i priručnika za osobne financije ‘Kako upravljati novcem’. Čest je gost radio i tv-emisija.

Tagged: , , , , , , , , , ,