Darujemo knjigu: Ann Napolitano – Dragi Edwarde

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Ann Napolitano – ‘Dragi Edwarde’.U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 17. svibnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 18. svibnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Ann Napolitano suvremena je američka književnica i autorica svjetskog hita ‘Dragi Edwarde’ koji je obilježio književnu scenu 2020. godine. Ovo je jedna od onih knjiga koje vas prisile vjerovati autoru, koje vas duboko rastuže, ali vas i vode prema nečemu čudesnom, nečemu dubokoumnom i iscjeljujućem.

The Washington Post, The Boston Globe, Real Simple, Fast Company, Women’s World, Parade, LibraryReads i Amazon proglasili su roman ‘Dragi Edwarde’ najboljom knjigom 2020. godine. Osim kritike, zadivila je i čitatelje diljem svijeta. Nominiran je za roman godine prema odabiru milijunske publike popularne stranice Goodreads i bestseler s liste New York Timesa.

Napolitano je u karijeri napisala tri romana, a upravo je s ovom književnom senzacijom postigla najveći uspjeh. Roman ‘Dragi Edwarde’ istraživanje je onoga što nas čini ljudskim bićem, uči nas kako preživjeti u ovom zagonetnom svijetu i kako skrbiti jedni za druge.

Jednog ljetnog jutra 12-godišnji će Edward Adler sjesti u avion s roditeljima i bratom i poletjeti prema Los Angelesu. Oko njega će biti još 183 putnika, svaki sa svojim pričama, svojim sudbinama, strahovima i očekivanjima. A onda će se zrakoplov srušiti, a Edward će jedini preživjeti. Njegova će priča postati tema TV programa, bit će u svim medijima, a jedino što će on željeti bit će pronalazak novoga, smislenog života bez vlastite obitelji. Znat će da je dio njega još uvijek na nebu, u tom zrakoplovu, da u svojoj glavi još uvijek sjedi privezan za avionsko sjedalo, da su roditelji tu negdje… A onda će se pojaviti netko tko će mu pomoći da se ponovno osjeti živim i odgovori mu na pitanja koja ga muče: ‘Kad izgubiš sve kako pronaći sebe? Kako pronaći smisao vlastita života? Što znači ne samo preživjeti već i ponovno živjeti?’

Tagged: , , , , , , , ,