Darujemo knjigu: Brenda Joyce – Obećanje ruže

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Brende Joyce – ‘Obećanje ruže’.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 21. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 22. prosinca
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Roman ‘Obećanje ruže’ autorice Brende Joyce očaravajuća je priča o strasti, otmici i opasnoj ljubavi protkana mističnošću srednjega vijeka

Njezino je ime Mary i ona je prelijepa kći škotskoga kralja – ali i zarobljenica normanskih osvajača. Tvrdoglava princeza odbija otkriti svoj identitet – čak i ako to znači da će žrtvovati svoju krepost. No u naručju opasnog neprijatelja ona otkriva moćnu strast i moćno obećanje. Hrabar i prekaljen ratnik Stephen de Warrene spreman je do smrti braniti ono što je uzeo u osvajačkom pohodu, uključujući i zarobljenicu zlatne kose koja budi najtajnije čežnje u njegovoj duši. Jer njihova se strast ne može poreći – ona je veličanstven plamen koji gori jače i intenzivnije od ratnih plamenova koji okružuju zemlju.

Brenda Joyce je američka spisateljica i autorica više od četrdeset romana, mahom prvoklasnih ljubića. Dobitnica je mnogih nagrada, a njezin debitantski roman ‘Nevina vatra’ osvojio je nagradu BestWestern Romance. Tiskano je više od 14 milijuna primjeraka njezinih knjiga koje su prevedeni na desetak svjetskih jezika. Romani Brende Joyce romantične su i duhovite priče pa stoga i ne čudi da je stekla toliko obožavatelja diljem svijeta. Čitatelji u Hrvatskoj dosad su je upoznali kroz brojne naslove (Osvajač, Mač na ruži, Ruža u oluji, Tajne i Skandalozna ljubav).

Tagged: , , , , , , , ,