Darujemo knjigu: C. L. Taylor – Laž

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 primjerak knjige C. L. Taylor ‘Laž’.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6. ožujka
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7. ožujka

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

‘Laž’ autorice C. L. Taylor realističan je, mračan i zaista napet roman koji ne dopušta predviđanja. Riječ je o bestseleru časopisa Sunday Times, knjizi nominiranom za dvije prestižne nagrade: Knjiga s najviše preporuka i Knjiga s najegzotičnijim mjestom radnje, te je zauzela čak 9. mjesto na listi najprodavanijih knjiga na Amazonu.

Novi hit krimić uzbudljiv je roman koji otvara temu o povjerenju i prijateljstvu. Briljantan način pripovijedanja oduševio je čitatelje upravo zbog autoričina spretnog i vještog slaganja motiva poput slagalica, iz poglavlja u poglavlje, sve do konačne istine koja progoni glavnu junakinju. Jedno je sigurno: na kraju čitanja bit će vam krivo što je knjiga gotova!

Knjiga vas odvodi daleko u egzotična područja nama nepoznatih svjetova. Mjesto radnje je većim dijelom Nepal, ali i Velika Britanija.

Jane Hughes ima uređen život. Radi u azilu za životinje, sretno je zaljubljena i živi u kućici na velškome selu. Sretnija je nego ikad u životu, no jednog dana dobiva poruku koja ju podsjeti da nije uvijek sve bilo tako: Sve je laž. Jer – Jane Hughes ne postoji. Pet godina prije, Jane je s najboljim prijateljicama otišla na putovanje koje je trebalo biti pustolovina života, a pretvorilo se u noćnu moru u kojoj su dvije djevojke izgubile život. Jane je pokušala ostaviti prošlost iza sebe, ali čini se da netko zna istinu. Netko tko neće odustati dok ne uništi Jane i sve što ona voli… Obožavatelji psiholoških trilera doći će na svoje!

Autorica C. L. Taylor već se istaknula trilerima ‘The Accident’ i ‘The Missing’. Obje knjige dugo su bile na vrhu top ljestvica najčitanijih. Ukupno su se prodale u više od 900.000 primjeraka u Velikoj Britaniji, a prava su prodana u još 15 zemalja. Diplomirana je psihologinja koja je svoje znanje izvrsno uklopila u radnje svojih mračnih i napetih romana.

Tagged: , , , , , , , , , ,