Darujemo knjigu: Claire Allan – Zvala se Rose

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Claire Allan – ‘Zvala se Rose’.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 17. siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 18. siječnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Psihološkim trilerom ‘Zvala se Rose’, koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2022. godinu.

S gotovo pola milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta roman je potvrdio status velike uspješnice. Upravo je s ovim naslovom Claire Allan započela uspješnu karijeru autorice psiholoških trilera, a svaki njezin sljedeći roman samo je potvrdio da su vrhovi lista najprodavanijih naslova rezervirani za njezine uzbudljive i prevrtljive trilere.

Prvu knjigu ‘Rainy Days & Tuesdays’ napisala je za svoj 30. rođendan, da bi već iduće godine (2007.) odmah po objavljivanju postala književnom senzacijom među ljubiteljima chick lita. U deset godina, koliko je bila vjerna tom žanru, objavila je osam romana. Veliki preokret dogodio se 2018. kada je odlučila početi pisati psihološke trilere. ‘Zvala se Rose’ njezin je prvi psihološki triler, a do sada ih je objavila pet.

Allan trenutno radi na TV adaptaciji svog romana ‘The Liar’s Daughter’ (2020.) i završava triler ‘The Kindling’ koji će se uskoro naći u knjižarama.

Kad Emily propusti strankinju s djetetom da prije nje izađe iz lifta, ni ne sluti da će joj se život nepovratno promijeniti. Ali nakon što svjedoči pogibiji mlade majke, Emily to ne uspijeva prebroditi. Tada donosi odluku od koje ne može odustati. Rose je imala sve što je Emily oduvijek željela: prekrasnu obitelj, izvrstan posao i očaravajući dom. Sada Roseinu mužu nedostaje žena, a sinu majka. Zašto ne bi Emily pomogla ispuniti novonastale praznine? Ali uskoro otkriva da ničiji život nije savršen i njen se san polako pretvara u noćnu moru.

Tagged: , , , , , , , , , , ,