Darujemo knjigu: Jelena Hrvoj – Štorka

U suradnji s autoricom, koja je i nakladnica, darujemo 2 primjerka knjige Jelene Hrvoj ‘Štorka’.ŠtorkaKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 12. kolovoza
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 13. kolovoza

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

‘Štorka’ je psihološki triler s primjesama horora. Glavna protagonistica romana Era Torin boluje od shizofrenije, a Štorka je manifestacija iste koja se obraća Eri u obliku zloslutnog, poetičnog glasa. Era Torin kažnjava grješnike (ubojice, pedofile, sadiste…) na način da i sama zalazi u svijet ubojstva. Uz glavnu protagonisticu pojavljuju se i dva sporedna lika, a to su Marcela Savojski (ambiciozna doktorica čiji je život obilježen tragedijom) i Viktor Supnia (poduzetnik koji pokušava iskupiti svoju ne tako bajnu prošlost). Priče sva tri lika na samome se kraju isprepleću u jednu cjelinu. Radnja romana odvija se u dva vremenska perioda.

Jelena Hrvoj rođena je 1987. godine u Zaboku. Odrasla je u malom, idiličnom mjestu Poznanovcu u Hrvatskom zagorju, gdje i danas živi i radi. Od najranijeg djetinjstva pokazuje sklonost umjetnosti, aktivno se bavi pisanjem, crtanjem, te svira bas gitaru i klavir. U prosincu 2014. godine objavila je prvi roman, psihološki triler ‘Štorka’, koji je bio popraćen pozitivnim kritikama čitatelja i struke. Također piše kolumnu za časopis Kvaka, gdje svojim razmišljanjima i opažanjma pokušava podići razinu svijesti o problemima mladih, neafirmiranih autora, ilustrira zbirku pjesama te priprema nekoliko samostalnih izložba slika. Piše recenzije knjiga za izdavačku kuću Znanje i vodi facebook stranicu Knjigići by Jelena Hrvoj. Uz ‘Durginu kuću’, koja je drugi tiskani roman, autorica je napisala još sedam, zasad neobjavljenih romana.

Tagged: , , , , , , , , , , ,