Darujemo knjigu: Julia Quinn – Živjeli su dugo i sretno

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Julie Quinn ‘Živjeli su dugo i sretno’.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 13. rujna
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 14. rujna
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Julia Quinn sa svojim je neodoljivim naslovima tjednima držala prvo mjesto na listi najprodavanijih romana New York Timesa, a samo u SAD prodala je više od 10 milijuna primjeraka. Zbog nezaboravnih povijesnih romana koji su prevedeni na više od 30 jezika, mnogi je već sada nazivaju suvremenom Jane Austen. Serijal o obitelji Bridgerton, osigurao joj je mjesto u američkoj ‘Kući slavnih’ u kategoriji spisateljica ljubavne tematike.

U prijevodu Matije Janeša objavljen je najnoviji roman ‘Živjeli su dugo i sretno’ koji donosi osam uzbudljivih, zavodljivih, smiješnih i srčanih epiloga te dodatnu priču o kome drugom nego o mudroj i duhovitoj matroni Violet Bridgerton. Upoznajte Bridgertone iznova jer je čitati roman ‘Živjeli su dugo i sretno’ čisto zadovoljstvo.

Jednom davno autorica ljubavnih romana stvorila je obitelj, ali ne bilo koju obitelj. Riječ je o osmero braće i sestara te pripadajućih pridošlica, kćeri i sinova, nećakinja, nećaka, ali i matrona koje sve drže na okupu. To su Bridgertoni: sila prirode više nego obitelj. Uz romane Julie Quinn čitatelji su se smijali, plakali, zaljubljivali i poželjeli da tome ne dođe kraj.

Serijal o obitelji Bridgerton smješten je između 1813. i 1827. godine i broji osam nastavaka u kojem svaki donosi priču o jednom od osmero djece pokojnog gospodina Bridgertona: Anthonyja, Benedicta, Colina, Daphne, Eloise, Francesce, Gregoryja, i Hyacinth. Kada je autorica krenula pisati ovaj serijal zamislila ga je samo kao trilogiju, ali već nakon prvog romana i ona i čitatelji shvatili su da će nastavaka biti mnogo više. Od svjetlucavih plesnih dvorana Mayfaira do aristokratskih palača Park Lanea serija otkriva zavodljiv i raskošan svijet prepun zamršenih pravila i dramatične borbe moći gdje nitko nije dovoljno siguran. U središtu serije je moćna obitelj Bridgerton koja se sastoji od osam bliskih braće i sestara. Ova duhovita, hrabra i pametna obitelj u potrazi je za romantikom, avanturama i ljubavi. Serija se snimala na lokacijama u Londonu, Bathu i Somersetu.

Krajem 2020. godine na Netflix stiže istoimena serija temeljena na njezinim najprodavanijim romanima, koja će sigurno postati nova opsesija milijunima gledatelja! Snimanje je počelo u srpnju 2019. godine, a ulozi producenta našao se Chris Van Dusen koji je svjetsku slavu stekao nakon što je kao producent radio na seriji ‘Uvod u anatomiju’. Na hrvatski su joj jezik do sada prevedeni romani ‘Deset stvari koje volim kod tebe’, ‘Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheveer’, ‘Džentlmenska ponuda’, ‘Vikont koji me volio’, ‘Vojvoda i ja’, ‘Gospodin Bridgerton’, ‘Siru Phillipu s ljubavlju’, ‘Tajna njegova poljupca’, ‘Na putu do vjenčanja” i ‘Kad je bio grešan’.

Tagged: , , , , , , , ,