Darujemo knjigu: Julie Clark – U bijegu

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Julie Clark – ‘U bijegu’.U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 24. travnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 25. travnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Julie Clark obilježila je svijet kriminalističkih romana 2020. godine svojim prvijencem ‘U bijegu’. Ovaj roman donosi priču prepunu preokreta u kojoj je poželjan zavjet šutnje, jer svaka pogrešna sumnja može biti smrtonosna. Svojim stilom pisanja, inteligentnim likovima, napetom radnjom i razrađenom pričom Clark je postala omiljena autorica milijuna čitatelja diljem svijeta, a zaključak brojnih knjižnih klubova bio je isti – jedan od najboljih pročitanih romana.

Da se zaista radi o velikoj svjetskoj uspješnici svjedoče i renomirani USA Today i New York Times na čijem se popisu roman „U bijegu“ čvrsto držao tjednima. U vrsnom prijevodu Marina Popovića, ova napeta priča o dvjema usamljenim, očajnim ženama koje će učiniti sve kako bi pobjegle od svojih života i muškaraca koji ih kontroliraju, držat će vas prikovanima do posljednje stranice.

New York, zračna luka JFK: Claire je na putu za Portoriko kako bi podržala svojega supruga, ambicioznog političara, u izbornoj kampanji. No sve što doista želi je pobjeći ‒ od njegovih nasilnih ispada i potpune kontrole koju ima nad njom. U kafiću zračne luke započinje razgovor s Evom, koja putuje u Kaliforniju i strahuje da joj je policija za petama jer je pomogla teško bolesnom mužu umrijeti. Dvije žene odluče zamijeniti propusnice za ukrcaj i jedna drugoj pokloniti priliku za novi život.

Nakon slijetanja u Kaliforniju, Claire dozna da se zrakoplov za Portoriko srušio. Osim toga, u Evinoj kući, gdje potraži sklonište, sve upućuje na to da joj je druga žena ispričala gomilu laži. Je li bijeg u tuđi život Claire samo namamio u zamku? Je li doista moguće jednostavno nestati bez ikakva traga?

Tagged: , , , , , , , , ,