Darujemo knjigu: Lisa Jewell – A onda je nestala

U suradnji s Mozaikom knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Lise Jewell ‘A onda je nestala’.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 14. studenoga
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 15. studenoga

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

1999. godine svjetska književna scena upoznala je Lisu Jewell, koja sada već punih 20 godina piše romane koji ne silaze s vrhova lista najprodavanijih naslova. Ova britanska autorica u dva desetljeća stvaranja velikih uspješnica objavila je gotovo dvadeset romana, ljubavne ili kriminalističke tematike.

Romanom ‘A onda je nestala’ Jewell je zaludila ne samo čitatelje u Europi, nego i SAD. Renomirani New York Times ovaj je roman proglasio bestselerom i time učvrstio poziciju Lise Jewell kao jedne od najpopularnijih autorica današnjice. Prvi roman objavljen na hrvatskom jeziku u izdanju Mozaika knjiga na hrvatski je preveo Saša Drach.

Iako je Jewell spisateljsku započela ljubavnim romanima, od kojih su mnogi odnijeli brojne nagrade i priznanja, pravu svjetsku slavu stekla je s krimićima od kojih je najveću slavu stekla upravo ovim romanom.

Ellie Mack savršeno je dijete. Ima 15 godina, najmlađa je od troje djece u obitelji i samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika. Onda je nestala… Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku. Učinit će joj se da joj život kreće nabolje kad upozna šarmantnog sredovječnog muškarca i veza s njim postane ozbiljnija nego što je očekivala. Nakon što ugleda njegovu kćer, priča će ponovno krenuti unazad. Naime, njegova kći, Poppy, izgleda identično Ellie…

Tagged: , , , , , , , , ,