Darujemo knjigu: Lucy Foley – Mala smrt

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Lucy Foley – ‘Mala smrt’.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 29. siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 30. siječnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Pariške ulice nikad nisu bile mračnije, opojnije ili zlokobnije. ‘Mala smrt’ opaki je i atmosferični triler u maniri Agathe Christie iz pera autorice velikih svjetskih hitova ‘Lovačka družina’ i ‘Popis uzvanika’. Treće uznemirujuće krimi remek-djelo neponovljive Lucy Foley prati priču šestero susjeda. Svi su sumnjivi i svi znaju nešto.

Lucy Foley osvojila je svijet debitantskim kriminalističkim romanom ‘Lovačka družina’, a kada je početkom 2020. godine objavila svoju petu knjigu, kriminalistički roman ‘Popis uzvanika’, opravdala je status vješte autorice zapleta, tajnovitosti i šokantnih krajeva i odmah osvojila vrhove lista najprodavanijih romana.

Roman ‘Popis gostiju’ osim što je proglašen jednim od najboljih trilera 2020. godine, vlasnik je brojnih nagrada i priznanja od strane kritike i publike. Popularni Goodreads je ‘Popis uzvanika’ proglasio najboljim kriminalističkim romanom, a da se radi o odličnom štivu dokazuje i nominacija prestižne nagrade CWA Gold Dagger 2020. za najbolji kriminalistički roman.

Napetim krimićima Lucy Foley nije odoljela ni filmska industrija. Za sva tri njezina krimi romana otkupljena su prava i čeka se datum premijera. Za sada je samo poznato da će na velika platna prvo stići film snimljen prema romanu ‘Lovačka družina’.

Foley je autorica triju povijesnih romana koji su prevedeni na šesnaest jezika. Njezini novinarski tekstovi su objavljeni u časopisima ES Magazine, Sunday Times Style, Grazia i mnogim drugima. Svi koji obožavaju legendarnu Agathu Christe istinski će uživati u ovom romanu prepunom napetosti, sumnje i preokreta. Prijevod na hrvatski potpisuje Dijana Štambak.

Jess je u potrazi za novim početkom. Nema ni novca ni podrške i upravo je napustila svoj posao pod ne tako idealnim okolnostima. Njezin polubrat Ben nije zvučao oduševljeno kad ga je upitala može li se nakratko smjestiti kod njega, ali nije ju ni odbio. Uostalom, zasigurno se sve čini ljepšim kad si u Parizu. No kad Jess pronađe njegov luksuzni stan, Benu nema ni traga. Sa svakim satom bez Bena, Jess sve više zadire u njegov svijet i nailazi na sve više pitanja. Benovi su susjedi čudna, nesusretljiva sorta. Iako je Jess u Pariz došla kako bi pobjegla od svoje prošlosti, čini se da je Benova budućnost ta koja visi o niti.

Tagged: , , , , , , , ,