Darujemo knjigu: Lucy Foley – Popis uzvanika

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Lucy Foley – ‘Popis uzvanika’.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 14. studenoga
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 15. studenoga
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Proslava vjenčanja postat će nešto mračno i smrtonosno u ovom slasno opakom i atmosferičnom trileru u maniri Agathe Christie iz pera autorice ‘Lovačke družine’, bestselera New York Timesa.

Lucy Foley osvojila je svijet debitantskim kriminalističkim romanom ‘Lovačka družina’, a kada je početkom 2020. godine objavila svoju petu knjigu, kriminalistički roman ‘Popis uzvanika’ opravdala je status vješte autorice zapleta, tajnovitosti i šokantnih krajeva i odmah osvojila vrhove lista najprodavanijih romana.

Roman ‘Popis gostiju’ osim što je proglašen jednim od najboljih trilera 2020. godine, vlasnik je brojnih nagrada i priznanja od strane kritike i publike. Popularni Goodreads prošle je godine ‘Popis uzvanika’ proglasio najboljim kriminalističkim romanom, a da se radi o odličnom štivu dokazuje i nominacija prestižne nagrade CWA Gold Dagger 2020. za najbolji kriminalistički roman.

Napetim krimićima Lucy Foley nije odoljela ni filmska industrija. Za oba njezina romana otkupljena su prava i čeka se datum premijera. Za sada je samo poznato da će na velika platna prvo stići film snimljen prema romanu ‘Lovačka družina’.

Foley je autorica triju povijesnih romana koji su prevedeni na šesnaest jezika. Njezini novinarski tekstovi su objavljeni u časopisima ES Magazine, Sunday Times Style, Grazia i mnogim drugima.

Svi koji obožavaju legendarnu Agathu Christe istinski će uživati u ovom romanu prepunom napetosti, sumnje i preokreta. Prijevod na hrvatski potpisuje Igor Rendić.

Na otoku ispred irske obale gosti se okupljaju kako bi proslavili sklapanje braka. Mladoženja je naočit i šarmantan, televizijska zvijezda u usponu. Mladenka je pametna i ambiciozna, urednica i izdavačica časopisa. Vjenčanje je to na visokom nivou: dizajnerska haljina, udaljena lokacija, luksuzni pokloni i skupi viski. Mobitel vam možda i neće baš hvatati signal, more je nemirno… no svaki je detalj događaja stručno osmišljen, a bit će stručno i izveden. Ali savršenstvo ne postoji… Kad šampanjac potekne i zabava počne, zamjeranja i sitničava ljubomora ispreplest će se s prisjećanjima na stare dane i dobrim željama. Djeveri će zaigrati igru iz školskih dana. Djeveruša će si upropastiti haljinu. Mladenkin će najstariji prijatelj održati neprimjerenu zdravicu… A potom će netko umrijeti. Tko to ne želi mladencima sve najbolje? I još važnije – zašto?

Tagged: , , , , , , , , ,