Darujemo knjigu: Robert Galbraith – Karijera zla

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Roberta Galbraitha ‘Karijera zla‘.Robert Galbraith-Karijera-zla (Mozaik)Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 7. srpnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 8. srpnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

U izdanju Mozaika knjiga izašao je novi, željno očekivani, treći u seriji kriminalističkih romana Roberta Galbraitha s istražiteljskim parom Cormoranom Strikeom i Robin Ellacott u središtu radnje. Ovaj krimić koji se odlikuje vrhunskim pismenim izričajem slavne autorice ušao je u uži izbor za prestižnu britansku književnu nagradu Theakstons Old Peculier za najbolji britanski krimić godine. Nevjerojatan zaplet i napetost koji svojom kompleksnošću očaravaju i ne dopuštaju ni tren odmora od vrhunskog osjećaja drame, potenciraju opčinjenost čitatelja. Roman ‘Karijera zla’ s pravom se naziva instant klasikom u kojem se uživa od prve do posljednje stranice i mnogi kritičari ga smatraju najboljom i najneizvjesnijom knjigom iz serije romana s detektivom Cormoranom Strikeom do sada.

Robin Ellacott zgrozit će se kad u tajanstvenom paketu naslovljenom na svoje ime pronađe odrezanu žensku nogu. Njezin šef, privatni detektiv Cormoran Strike, manje je iznenađen, ali nimalo manje uznemiren. Četvoricu ljudi iz svoje prošlosti drži mogućim krivcima – i zna da je svaki od njih neopisivo okrutan. Dok se policija usredotočuje na jednog sumnjivca za kojeg je Strike sve sigurniji da nije počinitelj zločina, Robin i on uzimaju stvari u svoje ruke i istražuju mračan i izopačen svijet ostale trojice muškaraca. Ali kad se dogode nova strašna djela, vrijeme im počne odmicati… S vraški pametnom zagonetkom u srcu radnju i neočekivanim obratima na svakom uglu, roman ‘Karijera zla’ ujedno je i napeta priča o muškarcu i ženi na raskrižju u privatnom i profesionalnom životu. Ovu knjigu nećete moći pustiti iz ruke.

Robert Galbraith pseudonim je spisateljice J.K. Rowling, autorice bestseler uspješnica iz serije romana o Harryju Potteru te romana ‘Prijevremeni izbori’. ‘Karijera zla’ treći je u nizu hvaljenih krimića o istražitelju Cormoranu Strikeu. Prethodni romani iz serije objavljeni su 2013. (Zov Kukavice) i 2014. (Dudov Svilac). Romani o Cormoranu Strikeu bit će adaptirani za televizijsku seriju na BBC One, u produkciji Brontë Film and Television.

Knjiga je od 1. srpnja dostupnau svim boljim knjižarama!


Mozaik knjiga d.o.o.
Karlovačka cesta 24 A, 10020 Zagreb, Croatia
www.mozaik-knjiga.hr
Naslove možete direktno naručiti na:
[email protected] ili na broj: 0800 10 11


Tagged: , , , , , , , , , , ,