Darujemo knjigu: Sandie Jones – Druga žena

U suradnji s Mozaikom knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Sandie Jones ‘Druga žena’.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6. studenoga
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7. studenoga

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Prvi roman Sandie Jones ‘Druga žena’ odmah po objavljivanju postao je prava senzacija među ljubiteljima psiholoških trilera i to ne samo zato što ga je u svoj knjižni klub uvrstila slavna oskarovka Reese Witherspoon, već i zato što je odmah uočen novi i svježi glas modernog kriminalističkog romana.

Knjige koje Witherspoon preporuči odmah postaju bestseleri, nakon čega mnogi autori dožive veću slavu i priznanje publike. Ono po čemu je slavna glumica također poznata je njezina ljubav prema snimanju filmova ili serija prema knjigama koje joj oduzmu dah. Witherspoon je veliki uspjeh stekla s hvaljenom i nagrađivanom serijom ‘Male laži’, koja je nastala prema istoimenoj svjetskoj uspješnici autorice Liane Moriarty.

Stil ove autorice ne podsjeća ni na čiji drugi, ovaj neodoljivo napeti roman zadivit će brojnim preokretima, a igra mačke i miša koju igraju snaha i svekrva sve će čitatelje ostaviti bez daha. Roman je s engleskog jezika preveo Marin Popović.

Kada Emily upozna Adama, odmah će znati da je pronašla onog pravog. On je muškarac kakvog je oduvijek tražila. Znat će da se zajedno mogu nositi s bilo čime što život stavi pred njih. Ali iz prikrajka vreba druga žena, Pammie. Emily je odabrala Adama, ali nije odabrala i njegovu majku. Ne postoji ništa što majka ne bi učinila za svojeg sina, a Emily će uskoro doznati koliko je daleko Pammie spremna ići kako bi dobila ono što želi…

Sandie Jones slobodna je novinarka koja je dosad, među ostalim, pisala za Sunday Times, Daily Mail, Woman’s Weekly i časopis Hello. Živi u Londonu sa suprugom i troje djece, a ‘Druga žena’ prvi je roman koji je napisala. U međuvremenu Jones je objavila i svoj drugi roman ‘The First Mistake’.

Tagged: , , , , , , , , ,