Darujemo knjigu: Supruga vlasnika plantaže čaja

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Dinah Jefferies ‘Supruga vlasnika plantaže čaja’.

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 26. ožujka

Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 27. ožujka

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nezaboravna knjiga autorice Dinah Jefferies je intenzivno dirljiva i pronicljiva priča koja uvjerljivo dočarava okus kolonijalnog Cejlona. Priča o ženi koja je prisiljena birati između svoje dužnosti kao žene i vlastitog majčinskog instinkta.

Devetnaestogodišnja Gwendolyn Hooper silazi s parobroda na Cejlon puna optimizma. Dočekuje ju suzdržan, tajnovit i mrzovoljan suprug što ne odgovara osobi s kojom je provela nezaboravne dane prije dolaska u Cejlon. Njezina znatiželja dovest će je do mjesta koji šapuću o mračnoj prošlosti njezina muža: zaključanih vrata, škrinje prepune prašnjavih haljina i malenog groba obraslog raslinjem…

Neobjašnjena mjesta uzrujat će Gwen, ali ubrzo ostaje trudna i njezin suprug biva presretan. Nakon poroda se suočava sa strašnom odlukom koju mora sakriti od muža. Priča o krivnji, izdaji i neotkrivenim tajnama. Jednom riječju: vrhunsko štivo!

Dinah Jefferies rođena je u Maleziji, a u devetoj godini preselila se u Englesku. I dalje voli jugoistočnu Aziju te Daleki Istok pa spremno koristi svaku priliku da otputuje onamo. Svojedobno je živjela u komuni s rock bendom te je izlagala svoja likovna djela. Nakon što je živjela u Italiji i Španjolskoj, sada živi u Gloucestershireu sa suprugom i psom te se bavi isključivo pisanjem.

Tagged: , , , , , , , , , ,