Darujemo knjigu: Susan Forward – Otrovna ljubav

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Susan Forward – ‘Otrovna ljubav’.U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 1. veljače
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 2. veljače
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nakon velikog uspjeha s knjigom ‘Otrovni roditelji’ međunarodno priznata terapeutkinja i predavačica Susan Forward predstavlja se s novim priručnikom ‘Otrovna ljubav’.

Riječima Shakespearea: ‘Ko silno ljubi, silan strah ga mori, a strah kad raste, jače ljubav gori’. Riječima Susan Forward: ‘Nije to tako jednostavno’.

Upoznajte stadije otrovne ljubavi – od romantike do odbijanja, od opčinjenosti do osvete. Prepoznajte brojna lica opsesije – ranjene ljubavnike koji se ne mogu otarasiti svojih želja, ‘spasitelje’ koji se bore za svoje problematične partnere, supružnike koje proždire ljubomora, usamljene pojedince koji se zaklinju na vječnu ljubav izdaleka.

U ovom neprocjenjivom vodiču za samopomoć, doktorica Susan Forward predstavlja živopisne slučajeve i prenosi stvarna iskustva muškaraca i žena koji su se našli u zamci opsesivne strasti. Pronađite snagu za skidanje okova otrovne ljubavi, naučite prepoznati ‘nagon za povezivanjem’, što ga uzrokuje i kako ga se riješiti i nastaviti graditi zdrave, trajne i bezbolne veze.

Uz privatnu praksu, Susan Forward pet je godina svaki dan vodila i emisiju na radijskoj postaji ABC. Uz to što je radila kao grupni terapeut, instruktorica i savjetnica u mnogim medicinskim i psihijatrijskim ustanovama u Južnoj Kaliforniji, osnovala je prvi privatni centar za terapiju seksualno zlostavljanih osoba u Kaliforniji. Ovaj klasik psihološke literature na hrvatski je prevela Andrea Pongrac.

Tagged: , , , , , , , , , , ,