Darujemo knjigu: Tajna srodne duše

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ darujemo 2 primjerka knjige Arielle Ford ‘Tajna srodne duše.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 23. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. prosinca

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Jeste li se ikada zapitali što je potrebno da biste pronašli ljubav svog života?
Sanjate li o tome kako ćete pronaći životnog partnera koji će vas voljeti, bdjeti nad vama i obožavati vas?
Ova knjiga pokazat će vam kako možete preuzeti kontrolu nad svojom ljubavnom sudbinom koristeći se zakonom privlačnosti.

‘Tajna srodne duše’ donosi uspješne ljubavne priče koje dokazuju da svatko, u bilo kojoj dobi, može pronaći svoju srodnu dušu samo ako je voljan na svim se razinama pripremiti da postane magnet za ljubav. Arielle Ford to zna iz vlastita iskustva; u 44. godini koristila se tehnikama koje predstavlja u ovoj knjizi te u svoj život privukla svoju srodnu dušu.

Osmislila je niz metoda koje je nazvala osjećajizacijama, a koje bi vam trebale pomoći da u svakoj stanici svoga bića osjetite ishod koji želite ostvariti i privučete nju ili njega u svoj život. Njezini nadahnjujući i ohrabrujući savjeti, tehnike i rituali uputit će vas kako pripremiti dom, srce, um i duh za ljubav za kojom vaše srce istinski čezne te kako privući i prepoznati zov duše za pravim, svjesnim ljubavnim odnosom te odgovoriti na njega.

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,