Darujemo Knjigu ukradenih snova Davida Farra

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu ‘Knjigom ukradenih snova’ Davida Farra.

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 9. siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 10. siječnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Kada Rachel i Robert pomognu svojem ocu knjižničaru ukrasti zabranjenu knjigu, bivaju uronjeni u svijet prepun opasnosti. Svi su u potrazi za ‘Knjigom ukradenih snova’, njihov otac biva uhapšen, a Rachel i Robert daju se u bijeg. Pritom moraju otkriti kakve to tajne knjiga krije te pronaći magičnu stranicu koja joj nedostaje.

No, zao i proračunat predsjednik Charles Malstain na njihovu je tragu i učinit će sve kako bi im preoteo ono što posjeduju. Kada Rachel i Robert otkriju čarobnu istinu o knjizi, odlučit će učiniti sve u svojoj moći kako bi spriječili da ona dopadne baš njemu u ruke – dođe li do toga, Charles će Malstain vladati zauvijek.

David Farr piše za film, televiziju i kazalište. Možda je najpoznatiji po prilagodbi romana ‘Noćni menadžer’ za BBC-evu ekranizaciju s Hughom Lauriejem i Tomom Hiddlestonom u glavnim ulogama, svojem radu na seriji ‘Obavještajci’ te filmu ‘Hanna’, koji je sada ekraniziran i kao uspješna Amazon prime serija. David živi u Londonu, a ‘Knjiga ukradenih snova’ njegov je prvi roman. To je priča koju je oduvijek htio napisati, i oduvijek je htio da ona bude za djecu.

Tagged: , , , , , , , ,