Darujemo knjigu: Zoran Lisjak – Savršeni ustroj

U suradnji s izdavačkom kućom Beletra darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Zorana Lisjaka ‘Savršeni ustroj’.Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 7. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 8. prosinca

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

U ratnom Dubrovniku, dok odjekuju detonacije s okolnih brda, na pristaništu u Gružu oprašta se mlada obitelj – majka s djetetom u naručju odlazi na brod, a otac ostaje u opkoljenom gradu. Dvadeset godina kasnije, studentica Mila Horvatić napadnuta je u svom stanu u Londonu. Inspektor Parksen otkriva njezino dubrovačko podrijetlo i nalazi rukopis rada u kojem se nastavlja djelo Ruđera Boškovića i zaokružuje teoriju o savršenom ustroju svemira i civilizacije. Parksen sumnja da će interes velikih korporacija povećati broj žrtava, no u opasnosti je i njegov život…

Krimić ‘Savršeni ustroj’ vraća rasprave o razvoju civilizacije na teritorij Hrvatske – u Dubrovnik, gdje potjera od Orlandova stupa, ulicama oko Straduna, završava u moru na dnu dubrovačkih zidina. Zbog hipoteza o vezama između znanosti i religije te inovativnih znanstvenih uvida, književni kritičar Božidar Alajbegović usporedio je Zorana Lisjaka s Danom Brownom.

Zoran Lisjak (Čakovec, 1971.) poduzetnik je koji piše romane, kratke priče i pjesme. ‘Savršeni ustroj’ je njegov drugi roman, a priprema i nastavak.

Tagged: , , , , , , , , ,