Darujemo slikovnicu: Sunčana Škrinjarić – Dječak koji je znao sve

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu slikovnicom Sunčane Škrinjarić ‘Dječak koji je znao sve’, koju je ilustrirala Nikolina Novosel.Sunčana Škrinjarić-Dječak koji je znao sveKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6. kolovoza
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7. kolovoza

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

U izdanju Mozaika knjiga iz pera Sunčane Škrinjarić, jedne od naših najcjenjenijih spisateljica za djecu, dolazi najnovija slikovnica ‘Dječak koji je znao sve’. Priča je to o dječaku Edi koji je znao sve. Prva je slova naučio prije škole, pročitao je gotovo sve knjige koje postoje, odgledao sve kazališne predstave, bio najbolji u nogometu i košarci i govorio skoro sve svjetske jezike. A onda se jednog dana suočio s biciklom… Što se zatim dogodilo pročitajte u svom primjerku slikovnice.

Autorica Sunčana Škrinjarić višestruko je nagrađivana hrvatska književnica, dobitnica je nagrade za književnost Grigor Vitez 1970., 1978. i 1983. godine, a 1981. dobila je nagradu Ivana Brlić Mažuranić. Njezina djela mogli bismo nazvati poetskom bajkom u kojoj slobodno djeluju ljudi, stvari i pojave. Svijet je to kojemu je granice (ili bezgraničnost) odredila pjesnička mašta, a pokrenula drevna mudrost bajki.

Slikovnicu je predivno ilustrirala hrvatska ilustratorica i akademska umjetnica Nikolina Novosel. Profesionalno radi kao dizajnerica mobilnih igara i kreira digitalne svjetove, a u slobodno vrijeme bavi se tradicionalnim tehnikama slikanja kroz ilustriranje knjiga za djecu. Dosad je ilustrirala nekoliko slikovnica (Gospođica Neću i Poštarska bajka) koje su i zbog njezinih ilustracija i publike koja dobro reagira na njih, tiskane u nekoliko ponovljenih izdanja.


Mozaik knjiga d.o.o.
Karlovačka cesta 24 A, 10020 Zagreb, Croatia
www.mozaik-knjiga.hr
Naslove možete direktno naručiti na:
[email protected] ili na broj: 0800 10 11


 

Tagged: , , , , , , , , , ,