Darujemo ulaznice: Alisa u zemlji čudesa (ZKM)

U suradnji sa ZKM-om darujemo 2×2 ulaznice za predstavu ‘Alisa u Zemlji čudesa’ (po romanu Lewisa Carrolla tekst napisao Ivor Martinić) koju je režirala Renata Carola Gatica. Bit će izvedena 14. i 15. travnja (11 sati).Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog        datum (14.4. ili 15.4.)

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 11. travnja u 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 12. travnja u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Predstava je postala omiljena svim generacijama, pa slobodno evocirajte ugodna sjećanja na djetinjstvo i odrastanje. U čaroliji ‘Alise u Zemlji čudesa’ doživite svjetlo, energiju boja i glazbu! Napunite se pozitivnom energijom!

Priča o djevojčici Alisi, koja pada niz zečju rupu i dospijeva u fantastični svijet naseljen najnevjerojatnijim stvorenjima osvaja djecu diljem svijeta više od 150 godina. Fantastičan narativni tok romana, originalno poigravanje s logikom i kritički odnos prema tretiranju djece u društvu inspirativan je i za brojne umjetnike, pa su tako nastale bezbrojne adaptacije romana u različite medije.

ZKM nudi jednu drugačiju i originalnu priču o Alisi. To je Alisa koja ne želi odrasti, strahujući da će ako se to dogodi, ostati bez mašte. Vrlo jednostavno – pričamo o tome što bi se dogodilo da jednoga dana dođemo na kazališnu predstavu, sjednemo među publiku, a na pozornici izostane ono najvažnije – mašta. Što bi se dogodilo kada mašte više ne bi bilo? Kroz uzbudljivo putovanje djevojčice Alise i kroz njezinu potragu za vlastitim identitetom nudi se univerzalna priča o potrebi za umjetnošću, kao i potrebi za pričom samom. Danas, kada smo bombardirani surovom stvarnošću, kada je sve usmjereno ka profitu, kada odrasli svijet izgleda sve beznadnije, pitanje koje treba postaviti jest imamo li još uvijek dovoljno hrabrosti i snage maštati?

Predstava je namijenjena tinejdžerima od 12 godine nadalje, no kao i sve ZKM-ovske predstave za mladež bit će zanimljiva i njihovim roditeljima, djedovima i bakama. Glume: Anđela Ramljak, Barbara Prpić, Marica Vidušić, Rakan Rushaidat, Sreten Mokrović, Vedran Živolić, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Mateo Videk, Robert Budak, Tina Orlandini. Kostime su osmislili dvojac Decker & Kutić, a glazbu potpisuju Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle.

Tagged: , , , , , , , , , ,