Darujemo ulaznice: Iluzionist Luka Vidović na vidikovcu Zagreb Eye

U suradnji s vidikovcem Zagreb Eye darujemo 1 čitatelja/icu s 2 ulaznice za iluzionističku predstavu Luke Vidovića ‘Što je muškarac bez trikova’, koja će biti izvedena u četvrtak 14. studenoga u 20 sati.Luka Vidović

Kratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 13. studenoga do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 14. studenoga u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Novootvoreni prostor vidikovac Zagreb Eye, u neboderu na Ilici, odlučio je otvoriti svoja vrata cabaretskoj sceni u Zagrebu. Samo dvadeset i pet sekundi liftom i čini vam se da ste na vrhu svijeta! Ova novootvorena atrakcija, na 16. katu nebodera, pružit će vam jedinstven pogled na Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad te Trg bana Jelačića i kip koji, iz ove pespektive, izgleda zapanjujuće minijaturno.

‘Što je muškarac bez trikova’ i vidikovac Zagreb Eye, svakog četvrtka u studenom (14., 21. i 28.11.) od 20 sati, pružaju vam mogućnost, da upotpunite svoju večer, opustite tijelo, dušu i um uz smijeh, iluziju i, normalno, domaću rakijicu.

Ulaznice možete kupiti na www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kuna u pretprodaji ili 75 kuna na dan predstave.

Pročitajte još: Što je muškarac bez trikova

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,