Luka Vidović: Što je muškarac bez trikova

Vidikovac Zagreb Eye, na 16. katu zagrebačkog nebodera, u petak je bio centar mađioničarskih iluzija Luke Vidovića te jedinstvenog i originalnog humora redatelja i DJ-a Marija Kovača.
Luka Vidović i Mario KovačBrojni prijatelji s kulturne, glazbene pa čak i političke scene, iz publike su dali podršku ovom simpatičnom dvojicu i sjajnoj kabaretskoj izvedbi predstave ‘Što je muškarac bez trikova’.

Svjećice na stolovima, ukusni kanapei, domaće vino i rakijice te brojne poznate ličnosti s hrvatske scene na jednome mjestu, dovoljan su znak da se sprema nešto interesantno i nesvakidašnje.

Točno na vrijeme, Luka Vidović izlazi na svjetla pozornice  i započinje svoj satiričko-iluzionistički show, tijekom kojega su surovi problemi hrvatskog naroda, poput ‘problema’ istospolnih brakova, dobili potpuno drugačiji smisao.

Gotovo puna dva sata, konstantne doskočice iz publike i smijeh odzvanjali su vidikovcem, a ugodnoj i domaćoj atmosferi, pridonio je i spektakularn pogled na Zagreb noću s 16. kata nebodera. Luka Vidović je u maniri pravog

iluzionista vrlo uspješno šarmirao publiku koja se bez ustručavanja uključivala u fantastične trikove i postala dio same predstave. Jedan od odabranika iz Lukine publike bio je i metereolog Zoran Vakula koji je uspješno otplesao Gangam style i zaradio ovacije prisutnih.

Svakog četvrtka u studenom (14., 21. i 28.11.) od 20 sati, vidikovac Zagreb Eye, Luka Vidović i ‘Što je muškarac bez trikova’, spremni su uljepšati vam sve hladnije jesenske noći i zagrijati vas smijehom na samom vrhu hrvatske metropole.

O ekskluzivnosti samog prostora i predstave, govori i činjenica da je za svaku pojedinačnu izvedbu, u prodaju, pušteno svega devedeset ulaznica stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ulaznice možete kupiti putem www.eventim.hr ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kuna u pretprodaji ili 75 kuna na dan predstave.

Menart

Pročitajte još: Luka Vidović: Iluzije na vidikovcu Zagreb Eye

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,