Darujemo ulaznice: Moj sin samo malo sporije hoda

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem Kerempuh darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu Ivora Martinića ‘Moj sin samo malo sporije hoda’, u režiji Predraga Stojmenovića, koja će biti prikazana 23. travnja u 20 sati u izvedbi Beogradskog dramskog pozorišta.Moj sin samo malo sporije hoda-BDPKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR6
a u tekstu: vaše ime i adresa vaš razlog

Šaljite na mail: nagradni.iza[email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 22. travnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 23. travnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nakon ‘Ukroćene goropadnice’ W. Shakespearea u izvedbi Mestnog gledališča ljubljanskog, u sklopu ciklusa ‘Kazalište bez granica’ u Satiričkom kazalištu Kerempuh gostuje predstava ‘Moj sin samo malo sporije hoda’ Beogradskog dramskog pozorišta.

Riječ je o drami jednog od ponajboljih mladih hrvatskih dramatičara Ivora Martinića praizvedenoj 2011. u Zagrebačkom kazalištu mladih u režiji Januša Kice, a koja je osvojila više od dvadeset nagrada te tako postala jedan od najnagrađivanijih projekata u povijesti hrvatskoga kazališta.

Beogradsku predstavu režirao je Predrag Stojmenović, a u njoj igraju Milena Pavlović Čučilović, Miloš Biković, Dejan Matić Mata, Jelisaveta Orašanin, Vesna Čipčić, Srđan Dedić, Milica Zarić, Ivan Tomić, Anja Alač i Vladan Milić.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,