Darujemo ulaznice: Božićni koncert Antiphonusa

U suradnji s Ansamblom Antiphonus darujemo 2 x 2 ulaznice za njihov božićni koncert, koji će se održati u nedjelju, 30. prosinca (20 sati), Ansambl Antiphonus u crkvi sv. Katarine.Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 28. prosinca
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 29. prosinca

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Uvijek inspirativan Ansambl Antiphonus, pod umjetničkim vodstvom maestra Tomislava Fačinija, donosi originalne interpretacije klasičnih remek-djela koje su ‘ono nešto više od same glazbe’, a za ulazak u novu 2019. godinu, iz svoje su glazbene kutijice ‘izvukli’ veličanstven program. Pod ‘božanskim’ svodom crkve sv. Katarine, posve u blagdanskom ruhu, Antiphonusovci će u punom dvanaesteročlanom sastavu promrznutu publiku ugrijati čarobnim ‘Magnificatom’ Johanna Sebastiana Bacha i ‘Dixit Dominusom’ majstora češkog baroka J. Dismasa Zelenke, i to uz pratnju cijele ‘reprezentacije’ instrumentalista te izvrsnog Pavla Mašića na novim crkvenim orguljama.

‘Uz Antiphonus u punom dvanaestoroglavom sastavu pridružuju nam se i naši dragi prijatelji instrumentalisti, kako bi vas zagrijali najboljom glazbom koju sebi i bližnjima možete staviti pod bor 30. prosinca’, najavio je u svom stilu koncert maestro Fačini.

Ulaznice se mogu kupiti na samom ulasku u crkvu sv. Katarine, sat vremena prije početka koncerta, i to po redovitoj cijeni od 80 kuna, za studente, grupe i umirovljenike od 50 kuna te 35 kuna za članove umjetničkih glazbenih udruga i prijatelje Ansambla.


* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,