Darujemo knjigu: David Baddiel – Taylorin Turbotrkač

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo 1 čitatelja/icu knjigom za djecu Davida Baddiela – ‘Taylorin Turbotrkač’, koju je ilustrirao Steven Lenton.U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 28. veljače
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 1. ožujka

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

‘Taylorin Turbotrkač’ autora Davida Baddiela najnovija je uzbudljiva vožnja kroz pustolovinu koja će stare i mlade čitatelje natjerati na jurnjavu do posljednje stranice.

Šesti naslov objavljen na hrvatskom jeziku ‘Taylorin Turbotrkač’ potvrđuje da je David briljantan i originalan glas u dječjoj književnosti. Svjetsku uspješnicu u kojoj će uživati najmlađi čitatelji ilustrirao je nevjerojatno daroviti Steven Lenton, a na hrvatski preveo Ozren Doležal.

Nakon što je napustio sveučilište, Baddiel se opredijelio za karijeru stand-up komičara, pisao scenarije za radio i televiziju, a uskoro se i priključio radu s Robom Newmanom, poznatim komičarem.

U svojoj bogatoj karijeri Baddiel se okrenuo i pisanju romana za djecu što su kritika i publika dočekali s velikim oduševljenjem. Njegove knjige za djecu: ‘Agencija za roditelje’, ‘Upravljač za ljude’, ‘Zvjerobert’, ‘Svaki dan rođendan’ i ‘Glavni klinac’ samo su u Velikoj Britaniji prodane u više od milijun primjeraka i prevedene na 26 jezika. Njegov prvijenac za djecu, ‘Agencija za Roditelje’, osvojila je književnu nagradu Laugh Out Loud Book Award.

Amy obožava automobile i sanja o tome da postane vozačica. No, ima veliki problem: svoja spora, stara invalidska kolica s iskrivljenim kotačem. Kada Amy napokon dobije nova, električna kolica, život joj postane uzbudljiv, ali ne zadugo. Standardni motori imaju malo snage. No, na scenu će stupiti Rahul – Amyn najbolji prijatelj i genijalni izumitelj. Uskoro će Rahul invalidska kolica pretvoriti u trkaći bolid! Tako je rođen Taylorin Turbotrkač. No, kada odjednom sve krene nizbrdo, Amy će morati na put – za volanom…

M. K.


Tagged: , , , , , , , , , ,