Davor Radolfi & Ritmo loco: Poljubi me za sjećanje

U društvu svojih vjernih pratitelja Ritmo loca, ali i brojnih kolega, prijatelja i obitelji, Davor Radolfi je promovirao novi album ‘Poljubi me za sjećanje’ u izdanju Hit Recordsa.
Davor Radolfi i Ritmo locoUz ugodno druženje i live svirku u zagrebačkom restoranu Savski mlin, Davor je na najbolji mogući način predstavio svoj 18. album, sastavljen od deset singlova nastalih u protekle četiri godine, te nekoliko starijih pjesama u malo drugačijim aranžmanima.

‘Popularna domaća glazba dijeli se na pop, rock, zabavnu… i Radolfija. Da ga nema imali bismo tri strane svijeta’, istaknuo je na promociji skladatelj i glavni urednik Hit Recordsa, Miroslav Rus.

‘Pjesme koje se nalaze na albumu Poljubi me za sjećanje napravljene su u aranžmanima latinoameričkih formi s elementima nove produkcije. Osim autorskih, na albumu je još jedna zanimljiva obrada pjesme Ne diraj moju ljubav, koja je mješavina latino i klapske pjesme na moj osebujan način. Na većini pjesama surađivao sam s aranžerom i glazbenikom Tomislavom Modrićem, koji je sa mnom kao producentom dijelio viziju cijelog albuma. Predrag Martinjak također se pojavljuje u ovoj priči kao aranžer, koji je pjesmi Da života imam dva unio dašak potpuno novog aranžmana. Osim Predraga, tu su još i Remi Kazinoti, Saša Valentić, te Željko Nikolin‘, rekao je Davor Radolfi.

Na albumu je ugostio klapu Maslina na pjesmi ‘Božja arija’, te Martu Nikolin i tamburaški sastav Hrvatski sokol na pjesmi ‘Neka živim kako živim’, koji su svojom izvedbom pjesmama dali poseban čar. Svoje mjesto pronašle su i pjesme ‘Poljubi me za sjećanje’, ‘Ljube, ljubice, moja ružice’, ‘S ljetom dolaziš i ti’, koje su posljednjih nekoliko mjeseci vladale radijskim eterom, kao i top listama.

H. R. / Foto: Hrvoje Banić


Bruno Krajcar i Davor Radolfi
Mediteranski sentiment: Bruno Krajcar i Davor Radolfi
Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,