Deezer streaming za A1 mobilne korisnike

Privatni korisnici A1 mobilnih usluga sada mogu aktivirati i koristiti glazbenu uslugu A1 Xplore Music by Deezer i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu za uživanje u streamingu omiljenih hitova bez reklama.Korisnici mogu birati između individualnog Deezer Premium i obiteljskog Deezer Family modela. U individualnoj ponudi, odnosno Deezer Premium modelu, glazbeni servis Deezer dostupan je po najnižoj cijeni na hrvatskom tržištu od 29 kuna mjesečno i nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Obiteljski paket, odnosno Deezer Family model, neograničeno može koristiti do šest članova kućanstva po zajedničkoj cijeni od 59 kuna mjesečno.

Usluga je dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu bez obzira na kojoj su govornoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima.

Neovisno slušaju li glazbu na putu na posao ili u školu, uz sportske ili kućanske aktivnosti, ili, pak, samo za zabavu i opuštanje, Deezer korisnicima A1 nudi čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Korisnici tako mogu kreirati vlastite ili zajedničke playliste te ih dijeliti s drugima ili uživati u već kreiranim playlistama za razne prigode. Osim toga, svi A1 korisnici mogu uživati u brojnim jedinstvenim značajkama kao što su Flow i Songchatcher.

M. V.


Tagged: , , , , , , , , , ,