diWine Bar: 1. rođendan uz svirku i promo cijene

Omiljeno okupljalište zagrebačkih vinoljubaca slavi prvi rođendan. Ukoliko se i sami ubrajate u štovatelje Bakhove kapljice, tada nikako ne smijete propustiti diWnu ponudu koju su slavljenici pripremili za vas.

Osim uobičajenog uživanja u ugodnom ambijentu, velikog izbora vina na čaše baziranom na autohtonim sortama i domaćim boutique vinarijama te finim platama, rođendanski tjedan stimulirat će i vaša ostala čula – uz super popuste.

Trodnevno rođendansko slavlje započinje u četvrtak, 14. rujna, radionicom ‘Vino za početnike’ koja je za ovu slavljeničku prigodu spuštena za čak 50 posto. Prilika je to da za samo 19 EUR po osobi naučite osnove o vinu i pritom se dobro zabavite. Radionica predstavlja i originalan poklon, stoga na nju slobodno povedite dragu osobu. Prijaviti se možete putem maila [email protected].

U petak, 15. rujna očekuje vas živa svirka, a u subotu, 16. rujna spektakularan nastup talentirane plesačice Warise Lie koja će publiku očarati orijentalnim plesom, firedanceom i charlestonom. Sva tri rođendanska dana u ponudi je rođendanska kombinacija butelja+plata za 44EUR.

diWine bar pratite na društvenim mrežama: https://web.facebook.com/DiWineProjectCroatia

https://www.instagram.com/diwine_project/

te na webu www.diWine.com.hr

Za rezervaciju stola uputno je poslati wapp poruku na broj 0916464684. Živjeli!

I.L. / Foto: promo


diWine bar: Šibenski vinski aduti


Tagged: , , , , , , ,