DJ Tony Cetinski: Prilagodljiv svakoj glazbenoj podlozi

U vremenu u kojem živimo i situacijama koje su nas snašle posljednjih nekoliko mjeseci, svakodnevna borba na svim poljima života, postala je normalna.Glazbena industrija jedna je od onih, koje još neko vrijeme neće doći u ‘stanje’ kakvo smo svi poznavali. Od koncerata, festivala, promocija, i svih onih evenata u kojima smo uživali uz svoje omiljene glazbenike, dijeli nas još dosta vremena. Upravo zbog toga, pokrenula su se neka nova događanja, prije svega prilagođena situaciji u kojoj živimo.

Tony Cetinski, jedan je od onih koji je nebrojeno puta pokazao da je misliti na druge ljude, prije svega odlika pravog čovjeka. ‘Manjim koracima i samo pozitiva’, riječi su kojima se ovoga puta vodi Tony. Naime, svojoj publici pripremio je jedno neobično i nadasve zanimljivo iznenađenje te ćemo ga ovog puta vidjeti u novoj, staroj ulozi, DJ-a!

Subota, 8. kolovoza, Opatija, od 20.30 sati, terasa Hotela Milenij, mjesto je na kojem će se vrijeme kroz glazbu vratiti u osamdesete i devedesete godine.

‘Sitnim koracima i pozitivno idemo naprijed usprkos vremenu u kojem živimo. Vraćam se svojoj prvoj ljubavi iz svoje mladosti, kada je glazba bila važna. Puštat ću glazbu koja me vraća u moje najbolje godine. Iz srca i duše, šaljem poruku ljubavi, tolerancije i vjere u pozitivan ishod čovječanstva’, poručuje Tony

Naravno, to nije sve. Uskoro kreće i radijski show ‘Najbolje godine’, u formatu kontaktne emisije, na radiju Rovinj FM. Tony Cetinski u ulozi glazbenog urednika i voditelja, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinjstva i suvoditeljem, Alenom Matošovićem, pokušat će zabaviti i držati na okupu sve one koji su osamdesetih i devedesetih dijelili isti glazbeni ukus i trenutke, provedene u noćnim, ali i dnevnim izlascima.

‘Ova emisija bit će puna izazova i zasigurno će slušateljima donijeti nešto novo. Veselim se novom projektu i činjenici da konstantno ulažemo u naš program, a dolazak Tonyja Cetinskog u naš tim, zasigurno će dodatno podignuti kvalitetu samog programa’, rekao je Igor Franković, glavni urednik i direktor Rovinj FM-a. Emisija kreće od 19. kolovoza, srijedom od 19 do 21 sat.

H. R.


Tagged: , , , , , , , , ,