Dječji mjuzikl Mi o vuku

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Što je u stvari prava istina u svevremenskim dječjim bajkama možete doznati u novom mjuziklu za djecu ‘Mi o vuku’.Bojan Jambrošić u ulozi s Vuka i Manuela Svorcan kao Crvenkapica napokon će se sresti licem u lice te na potpuno drugačiji, moderan i kreativan način baciti novo svjetlo na dječje priče, uz istovremenu pouku o važnosti empatije i tolerancije među djecom.

Ovaj mjuzikl već je pretpremijernim izvedbama u Splitu i Hvarugdje se tražila karta više, osvojio srca brojne publike, a premijerna izvedba je u subotu, 2. veljače (18 sati) u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

‘Mjuzikl za djecu Mi o vuku, najpoznatije dječje bajke stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i s društvenih mreža. U ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti vrijednost prijateljstva i povjerenja te važnost osobnog kontakta spram komunikacije na društvenim mrežama’, ističe glavni producent Tadija Kolovrat.

Nakon zavidnog uspjeha kazališnih hitova ‘Pacijenti’, ‘Crna kuća’, ‘Footloose’ i ‘Loptice’, na kojima je bilo više od 150.000 gledatelja, B GLAD Produkcija novu je kazališnu priču kreirala u režiji Roberta Boškovića. Tekst je napisao istaknuti urednik, novinar i dramski pisac Igor Weidlich, a autor glazbe je Bojan Jambrošić. Za koreografiju je zaslužna Manuela Svorcan, za grafički dizajn Kristina Gudac, a za raskošnu kostimografiju BiteMyStyle by Zoran Aragović. Glas svima poznate bake iz Crvenkapice posudila je Kostadinka Velkovska.

A. N.


Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,