Čarobni Broadway: Zvijezde pjevaju mjuzikl hitove

U srijedu, 5. prosinca (20 sati) u zagrebačkoj dvorani Lisinski pjevat će se najveći brodvejski hitovi u izvedbi naših pjevačkih zvijezda.Mila Elegović, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Vlatka Burić Dujmović, Ervin Baučić i Dražen Bratulić zvijezde su koje će vas povesti na čarobno putovanje pozornicama najpoznatijeg središta američke kazališne industrije, uz podršku orkestra Kazališta Komedija kojim će ravnati maestro Krešimir Batinić.

Program je, inače, originalno nastao inspiriran suradnjom s Bradleyem Deanom, vrhunskim brodvejskim pjevačem i glumcem koji je u nekoliko prvih izvedbi podijelio s glumcima svoje iznimno znanje i sukus 20-godišnjeg scenskog iskustva.

Ususret događaju porazgovarali smo s Vandom Winter, koja nam je najavila što ćemo moći čuti i vidjeti: ‘U Lisinskom ćemo izvesti koncertni gala program pod nazivom Čarobni Broadway sastavljen od brojeva iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala kao što su Jadnici, Jesus Christ Superstar, Aida, Mali dućan strave, Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Ljepotica i zvijer, Cabaret, Mačke i mnogi drugi’, najavljuje Vanda.

Uz broadwayski spektakl magija te večeri dugo će ostati ne samo u našim uspomenama, nego i uspomenama oboljelih od cerebralne paralize. Tako će ovaj koncert pomoći će oboljelima da se ugodno i dostojanstveno integriraju u društvo.

K. D.


Tagged: , , , , , ,