dm s ugostiteljskom ponudom

U Medulićevoj ulici, u Zagrebu, otvorena je prva prodavaonica dm-a u Hrvatskoj s ugostiteljskom ponudom. Uz asortiman koji broji više od 16.000 proizvoda, kupcima se nudi mjesto za opuštanje i ispijanje zdravih smoothieja, sokova i napitaka od voća i povrća, eko čajeva te kave sa SteviQ prirodnim sladilom.DM-Medulićeva-IlicaU jedinstvenoj dm prodavaonici, gosti se mogu okrijepiti na terasi ili galeriji uz mesne i vegetarijanske sendviče s ili bez glutena te kolače s prirodnim voćnim šećerom i prirodnim sladilima.

‘Tijekom dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj, uvijek smo nastojali biti inovativni. Dio tih nastojanja je i prva prodavaonicu dm-a koja kupcima omogućuje da se opuste uz kavu, zdrave napitke i zalogaje. Vjerujem kako će, uz kontinuirao razvijanje ponude proizvoda iz ekološke proizvodnje, dm-ov zdravi kutak kupcima takve proizvode učiniti još dostupnijima’, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a Hrvatska.

Uz osviještenu prehranu, nova dm-ova prodavaonica jedinstvena je i po kazališnoj povijesti koju su joj u naslijeđe ostavili Satirički cabaret Jazavac koji je nekada nastupao ondje, a 1994. preimenovan je u Kerempuh. Kazališni duh prodavaonice svojim nastupima nakratko su oživjeli glumci Satiričkog kazališta Kerempuh – Borko Perić, Maja Posavec i Ivan Đuričić.

dm posluje u 155 prodavaonica u 60 hrvatskih gradova, a fokus ulaganja u prodajnu mrežu je na kvalitativnom širenju, što uključuje modernizaciju i preuređenje postojećih prodavaonica te obogaćivanje novom ponudom.

P. R.


Mirko Mrakužić-dm
dm i 2015. potvrdio vodeću poziciju
Tagged: , , , , , , , , , , , ,