Dodan još jedan koncert Josipe Lisac

Nakon što je prvi nastup rasprodan točno mjesec dana prije održavanja, dodan je još jedan koncert Josipe Lisac u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Josipa Lisac - LisinskiU petak, 13. prosinca, Josipa će po drugi put tog tjedna izaći na pozornicu Lisinskog i podsjetiti publiku na jedan od najvećih albuma u povijesti naše diskografije.

Legendarni zagrebački Lisinski, bez dvojbe koncertni prostor koji senzibilitetom najviše odgovara Josipi Lisac, ugostit će našu najveću glazbenu divu na dva samostalna koncerta nakon punih 12 godina. Naime, od 2001. godine Josipa nije održala samostalni koncert u tom prostoru, a okrugla obljetnica ‘Dnevnika jedne ljubavi’ i veliki datum prisjećanja na Karla Metikoša, sjajna su prilika za ponovne susrete.

S obzirom da je prvi koncert, 10. prosinca, prodan mjesec dana uoči održavanja pritisak i interes publike ‘natjerali’ su organizatore da izvuku novi datum.

Ulaznice za koncert 13. prosinca u prodaju kreću u četvrtak, 21. studenog. Rang cijena je 120, 150 i 170 kuna, a dostupne će biti na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i na www.lisinski.hr.

Na svim koncertnim nastupima Josipu Lisac zastupa Los Angeles agencija.

Lisinski

Pročitajte još: Josipa Lisac rasprodala Lisinski , Ljubav Quasarra i Josipe Lisac

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,