Ljubav Quasarra i Josipe Lisac

Grupa Quasarr i Josipa Lisac pobrinuli su se uljepšati jučerašnji petak 13. i obojiti ga u ljubavne boje.

Josipa Lisac i QuasarrU Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture predstavili su spot za pjesmu ‘Ljubav‘ u režiji Radislava Jovanova Gonza. S novim singlom Quasarr najavljuje treći studijski album, a Josipa Lisac nastup 10. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s kojim će završiti turneju u povodu 40. obljetnice izlaska albuma ‘Dnevnik jedne ljubavi’.

Josipa je bila jako zadovoljna suradnjom s Quasarrom, koji su je odlično ugostili za vrijeme snimanja spota u vizualno atraktivnoj Harteri, a fantastično je kako se njezin vokal dobro isprepleo s onim Borisa Štoka, frontmena Quasarra.

Josipa Lisac i Quasarr‘Lijepo su nam se glasovi složili, ali sve je bilo na visokom nivou. Od izvanrednog aranžmana pjesme, do instrumentalnog dijela koji je meni pun pogodak. Iako je sporija, pjesma nije balada, ima taj groove, taj rif u sebi’, rekla je Josipa, a svoj komentar dao je i Hrvoje Šćulac, klavijaturist Quasarra: ‘Dok se svi nismo složili oko svakog tona, pjesma nije išla vani. Josipa je, srećom, vrlo brzo pristala na suradnju i dala potpuno novu dimenziju pjesmi. Mi smo to previše puta slušali pa ne možemo biti objektivni te suditi je li dobra ili loša, ali aranžmanski je složena tako da ide od balade do nekog, nazvao bih ga electro Quasarr momenta. Međutim, najbolje je pustiti ljudima da poslušaju i neka sami zaključe.’

Croatia Records
Foto: Marko Šolić

Pročitajte još: Gotovo rasprodan koncert Josipe Lisac

Tagged: , , , , , , , , , , ,