Gotovo rasprodan koncert Josipe Lisac

Iako je do zagrebačkog koncerta Josipe Lisac u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog preostalo tek nešto više od mjesec dana, ulaznica je ostalo još malo.

Josipa LisacNaime, završni koncert u sklopu ovogodišnje turneje kojom Josipa obilježava 40 godina od objavljivanja antologijskog albuma ‘Dnevnik jedne ljubavi’ održat će se u utorak, 10. prosinca u 20 sati, na kojem će uz već odabrani repertoar pokazati zašto nas uvijek iznova oduševljava svom pristupu glazbi.

Tradicionalno, Josipa Lisac u prosincu posvećuje koncert Karlu Metikošu, skladatelju i životnom suputniku koji baš poput nje nije želio ostati ukorijenjen u prošlosti. Upravo je njemu zahvalna što je njezin izvođački profil te besprijekoran vokalni potencijal modelirao ka suvremenoj glazbenoj produkciji. Pomičući glazbene, ali i scenske barijere, u svom jedinstvenom modnom izričaju, Josipa Lisac nas oduševljava podjednako i u nekovencionalnim suradnjama, stoga i ne čudi da je još jedan njezin koncert gotovo rasprodan bez velike pompe.

Croatia Records

Pročitajte još: Ljubav Quasarra i Josipe Lisac

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,