Dodatne ulaznice za koncert Andree Bocellija

Četvrti dolazak legendarnog tenora Andree Bocellija u Hrvatsku pobudio je toliki interes publike da su za koncert 10. ožujka u prodaju puštene dodatne ulaznice.Nastup slavnog talijanskog pjevača sve je bliži, atmosfera je sve usijanija a očekivanja publike premašila su sva očekivanja! Otkrili su to organizatori koncerta koji će se za nešto manje od dva tjedna održati u zagrebačkoj Areni, koja je posljednjih mjeseci postala mjesto fantastičnih glazbenih spektakala.

‘Iako Bocelli u Hrvatskoj već desetljećima uživa neumitnu popularnost, ugodno smo iznenađeni brojem upita i interesom publike. Kako bi svi dobili mogućnost vidjeli omiljenu zvijezdu uživo odlučili smo u prodaju pustiti dodatne ulaznice, jer prigoda kao što je Međunarodni dan žena zaslužuje biti obilježena na najljepši mogući način’, izjavio je direktor Star produkcije, Alen Ključe.

Dodatno uzbuđenje unijela je i vijest da će se Bocelliju na pozornici pridružiti Ivana Vrdoljak Vanna, koju je za ovu priliku odabrao tenor osobno. Hrvatska pop zvijezda predstavlja odličan dodatak programu, koji se sastoji od najpoznatijih opernih arija i Bocellijevih najvećih hitova, a sve u iznimno romantičnom raspoloženju. Na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem sjajnog dirigenta Marcella Rota, a lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom Ivan Goran Kovačić.

Razveselila vas je vijest o dodatnim ulaznicama? Vremena još nešto imate, stoga posjetite www.eventim.hr i osigurajte svoj djelić glazbene čarolije!

K. I.


Tagged: , , , , , , ,