Dom u prirodi: 4. Zelinska šatorijada

Manifestacija opuštanja i zabave, 4. Zelinska šatorijada, organizira se u parku zelinskog ŠRC od 21. do 23. kolovoza.U Svetom Ivanu Zelini tridesetak kilometara od Zagreba treba postaviti šator, organizirati dom u prirodi, zabavite se i veseliti. Bit će to druženje na kraju godišnjih odmora za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinut će se da se svi dobro zabave.
Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak. Organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.

Hranu treba ponijeti sa sobom prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru bit će vatrica za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Od opreme se preporučuje sve što je potrebno za kampiranje. Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća… Oni koji znaju svirati neka ponesu gitaru. Broj šatorskih mjesta je ograničen zbog epidemiološke situacije. Prijave se primaju do srijede, 19. kolovoza. Djeca i mlađi od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su sanitarni čvorovi.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati u Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail [email protected] ili telefonom 01/2061 808.

T. R.
 

Tagged: , , , ,