Donatorska večer Zagrebačkog rukometnog saveza

U zagrebačkom klubu Roko održana je donatorska večer Zagrebačkog rukometnog saveza (ZRS) na kojoj su se okupila brojna imena iz javnog života kako bi mladu selekciju rukometaša na što je moguće bolji i kvalitetniji način otpratili u Švedsku na Partille cup.
Mina Petra i rukometašice LokomotiveIako je donatorska večer bila izravna potpora mladim rukometašima, ulaganje u sport i mlade uvijek počinje od politike. Na to je posebno skrenuo pozornost potpredsjednik Skupštine Grada Zagreba, Andrija Mikulić.

‘Na prijedlog našeg Kluba zastupnika HDZ-HSP AS-BUZ u Gradskoj skupštini upravo je za ovu godinu proračun za sport u Zagrebu povećan za nešto više od 30 milijuna kuna. Jedino se na taj način, kao i donošenjem razrađene sportske strategije, mogu sport i mladi unaprjeđivati’, naglasio je Mikulić te poručio kako se nada da će fond sredstava za zagrebački sport dogodine biti još i veći.

Partille cup održava se od 4. do 7. srpnja u Švedskoj i jedan je od najvećih i najpoznatijih rukometnih turnira. Podršku našem rukometnom savezu i mladoj selekciji dao je i švedski veleposlanik Lars Schmidt koji je prigodnim darom, dresom u bojama Švedske s prezimenom tajnika ZRS-a Kazimira Ilijaša, pokazao svoju otvorenost i srdačnost u izgradnji što boljih odnosa. U okviru prigodnog programa, održana je i revija modela Mine Petre inspiriranih etno motivima, a manekenke su bile – mlade rukometašice Lokomotive.

P. R.


RK Lokomotiva
Donatorska večer za potporu mladim rukometašima

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,