Dražen Oreščanin otvorio 3. sezonu Adria Business Networka

Treća sezona Adria Business Networka otvorena je predavanjem Dražena Oreščanina, partnera u tvrtki Poslovna inteligencija i izvršnog direktora Udruge Glas poduzetnika (UGP).Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika i poticanje kontinuirane edukacije.

Adria Business Network nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju. Dražen je o svom sudjelovanju na događaju rekao: ‘Bilo je opušteno i inspirativno, zanimljiva publika, razgovarali smo o brojnim temama iz spektra poduzetništva. Svakako treba podržati događaje ovakvog tipa koji potiču poduzetničku klimu u državi, zahvalan sam na pozivu te prilici da podijelim svoje poslovno iskustvo.’

‘Iznimno sam zadovoljna kako je proteklo otvaranje treće sezone našeg uspješnog događaja. Naš gost osvrnuo se na svoj poslovni put, dao nam važne poduzetničke lekcije, pričao o planovima UGP-a te svojoj kandidaturi za predsjednika HGK-a. U kratkim crtama, uživali smo. Najvažnija poruka za kraj bila je – dream big’, rekla je nakon eventa Željka Barišić.

Lea Kosović o događaju ima sljedeće mišljenje: ‘Dražen je bio potpuno osvježenje za početak treće sezone. Jako me veseli sljedeće izdanje i drago mi je da sam novi dio ove lijepe poduzetničke priče.’

Dijamantni partner događaja je A1, a srebrni sponzor ManpowerGroup. Pokrovitelji su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira. Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino Kupilek, vina Valenta i Kazalište Planet Art. Medijski partneri su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art i Radio 92 FM.

Z. B. / Foto: Adria Business NetworkTagged: , , , , , , , , , ,