Dubioza kolektiv u Domu sportova

Ususret velikom koncertu Dubioze kolektiv u zagrebačkome Domu sportova 26. listopada, dečki su pripremili novi singl ‘Volio BiH’ koji se nalazi na njihovu aktualnom albumu ‘Apsurdistan’.

Dubioza kolektivPjesmu koja poput prethodnih ‘Kažu’, ‘Prvi maj’ i ‘Krivo je more 2’ na njima svojstven način progovara o stanju u društvu, možete poslušati na ovom linku

Ta je pjesma zbir nasumično poredanih maštarija koje svakodnevno prolaze kroz glavu prosječnog Bosanca i Hercegovca. ‘Kažu da sve naše pjesme opisuju realne situacije iz naše zemlje i okruženja. E, pa  ova je bazirana na čistoj fikciji’ – kažu iz benda.

Koncertima u Zagrebu 26. listopada i Rijeci 15. studenog, Dubioza započinje seriju svojih najvećih samostalnih koncerata u Hrvatskoj u sklopu turneje ‘Tuborg Open Fair predstavlja’.

Na njima će predstaviti album ‘Apsurdistan’ koji pola godine nakon izlaska još uvijek prikuplja odlične kritike, te se, unatoč besplatnom downloadu na dubioza.org, nalazi u vrhu najprodavanijih stranih albuma u Hrvatskoj.

Menart
Foto: Goran Lizdek

Tagged: , , , , , , , , , ,