Dubioza kolektiv: Billy Andol – predgrupa u Zagrebu

Sjajan indie sastav iz Sarajeva, Billy Andol, nastupit će kao predgrupa Dubioza kolektivu na koncertu, koji predstavlja Tuborg Open Fair, u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 26. listopada.

Billy AndolObjavom predgrupe složena je i satnica koncerta koju ovom prilikom objavljujemo. Izuzetno je važno istaknuti da će, zbog ogromne gužve, vrata Doma sportova biti otvorena ranije, pa apeliramo na svu publiku da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu.
Satnica koncerta:
19:30 otvaranje vrata
20:45 Billy Andol
21:30 Dubioza Kolektiv

Billy Andol je indie band iz Sarajeva koji je nastao 2009. godine. Do sada su objavili dva studijska albuma: ‘Johnny Album’ (Ekipa 2011) i ‘Kako je Billy pokušao da preplovi svjetska mora i šta mu se desilo na tom putovanju’ (Ekipa 2012). S ova dva izdanja grupa se nametnula kao predvodnik nove generacije bandova iz BiH.

Eksperimentiranje sa zvukom, neobična poezija i izrazito energični nastupi najbolje opisuju Billy Andol. Njihov zadnji album, kroz deset veoma različitih pjesama, prati putovanje mladog Billyja svjetskim morima i putem njegovih doživljaja govori o izazovima koji okružuju suvremenog čovjeka. Studijske uratke možete poslušati na službenoj stranici banda billyandol.ba.

Billi Andol su: Vedad Trbonja (vokal i gitara), Haris Saračević (bas), Boris Brkan (gitara), Vedad Hulusić (klavijature) i Jan Delić (bubnjevi).

Carslberg

Tagged: , , , , , , , , , ,