Dubioza kolektiv: Zagrijavanje uz Tuborg

Zagrijavanje za veliki zagrebački koncert Dubioze kolektiv počinje partyjem u Tvornici u subotu, 19. listopada, a nastavlja se u Saxu, u petak, 25. listopada, večer uoči nastupa ove sarajevske grupe u Velikoj dvorani Doma sportova.

Probran glazbeni program koji garantira odličan provod na warm-up partyjima Tvornica i Sax ‘začinit’će uz Tuborg i to s dobrom ponudom za sve posjetitelje – mogućnosti osvajanja ulaznica za zagrebački koncert. Mehanizam za osvajanje ulaznica je sljedeći:
– svakim naručenim Tuborgom posjetitelji izvlače po jednu narukvicu
– potrebno je sakupiti tri narukvice različite boje koje se mogu zamijeniti za ulaznicu za zagrebački koncert
– akcija traje tijekom warm-up partyja u Tvornici i Saxu, do isteka zaliha

Za sve fanove jednog od najutjecajnijih bendova u regiji, warm-up partyji u Tvornici i Saxu bit će odlična uvertira u njihov zagrebački koncert koji predstavlja glazbena platforma Tuborg Open Fair.

Dubioza kolektiv nastupit će u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S.  Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Carlsberg

Tagged: , , , , , , , ,